zondag 28 november

AsserJournaal
Uitg. Press Support

Red. Jan en Leni Hof

Tel: (0592) 37 10 17
info@asserjournaal.nl

AsserJournaal
Weather state: zwaar bewolktzwaar bewolkt
WZW
26 km/h
max: 21°C
min: 15°C
Kort nieuws
Diversen 9 december 2017

 

 

Winkel in =Winkel uit.

Steeds verrassend,.....

ASSEN- We waren in een winkel van het ‘Kruidvat’. U weet wel die winkel die steeds ‘verrassend’ is. We kochten wat Laurierdropjes en een Koortsthermometer. Die koortsthermometer is voor een kleinzoon die laatst niet fit was. Op onze vraag of hij ook koorts had, bleek dat hij geen meter had om het op te nemen. Vandaar onze aanschaf.
Bij besteding van elke euro kun je een punt bijgeschreven krijgen voor iets waar ik geen begrip van heb. Mijn vrouw let daar altijd op.  De Laurierdrop leverde wel punten op, maar de koortsthermometer niet.  Ja, mijnheer zei de verkoopster op mijn vraag: Die koortsthermometer is een ‘geneesmiddel’ en bij geneesmiddelen worden geen punten gegeven. Thuis na lang zoeken een contactformulier van het ‘Kruidvat’ kunnen vinden. Ik vroeg hen naar de achtergrond van deze maatregel.
Ook vertelde ik, dat ik door het gebruik van de dropjes wel  ‘genezen’ ben maar dat ik nog nooit beter geworden was van het gebruik van een koortsthermometer. Nadat de opgegeven beantwoordingtijd al een paar dagen was verstreken, kwam de verlossende reactie.

Citaat:

De laurierdrop valt onder de productgroep Food. Dit product ligt dan ook niet in de schappen van de geneesmiddelen. Vandaar dat u hier wel punten voor krijgt. De Koortsthermometer is een hulp product die te vinden is in de schappen van de geneesmiddelen vandaar dat u daarvoor geen punten ontvangt. 

Einde citaat.

Begrijpt u het nog? Als de koortsthermometer ergens anders was neergelegd dan……

Kruidvat, steeds verrassend maar:

Zelden te begrijpen?

Jaap Bouma.

 

Laatste nieuws