zondag 24 juni

AsserJournaal
Uitg. Press Support

Red. Jan en Leni Hof

Tel: (0592) 37 10 17
info@asserjournaal.nl

AsserJournaal
Weather state: zwaar bewolktzwaar bewolkt
WZW
26 km/h
max: 21°C
min: 15°C
Kort nieuws
Mens & Maatschappij 10 februari 2017

'Assen voor Assen' organiseert  samenwerking bijeenkomst ‘zorg en duurzaam ondernemerschap’

ASSEN - Op dinsdagmiddag 14 februari organiseert het MVO-Platform van AssenvoorAssen in samenwerking met Ondernemend Assen  Interzorg en de Natuur- en Milieufederatie Drenthe een bijzondere ontmoetingsbijeenkomst. Op deze Valentijnsdag gaan Asser (zorg)bedrijven en experts, op de locatie Nieuw Graswijk van Interzorg, aan de slag met duurzaamheidsvragen.
Tijdens de bijeenkomst staan de volgende zes thema’s centraal: eten &drinken, wassen & kleding, afval & disposables, schoonmaak en onderhoud van vloeren, logistiek & transport en duurzame inzetbaarheid.
Bij elk thema is een vraagstuk  gekozen dat speelt binnen Interzorg. Aan de hand van stellingen wordt de deelnemers gevraagd mee te denken over ideeën en acties die  zorgorganisaties op het gebied van duurzaam ondernemerschap kunnen doorvoeren.
Het MVO-Platform Assen voor Assen sis hét netwerk van bedrijven en maatschappelijke organisaties, in en rond Assen, die actief, betrokken en verantwoord (willen) ondernemen.
Elkaar ontmoeten, inspireren, tips geven en kennis delen zijn de doelen die met het platform nagestreefd worden. Om dit te realiseren worden vier keer per jaar meet&greets (Ontmoetingen) georganiseerd waarvan gastorganisatie Interzorg de eerste is in 2017.
===============================

Voor meer informatie:  www.assenvoorassen.nl.

 

 

Laatste nieuws