zondag 24 juni

AsserJournaal
Uitg. Press Support

Red. Jan en Leni Hof

Tel: (0592) 37 10 17
info@asserjournaal.nl

AsserJournaal
Weather state: zwaar bewolktzwaar bewolkt
WZW
26 km/h
max: 21°C
min: 15°C
Kort nieuws
Kunst & Cultuur 18 januari 2017

Inschrijving voor het festival van
19 oktober sluit op 1 maart. 

 

Succesvolle Popronde 2016 krijgt ook in Assen vervolg maar programma wordt iets ingekort

ASSEN - De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, heeft  de data voor de editie van 2017 bekendgemaakt. Van 14 september tot en met 25 november tourt de karavaan met circa 130 talentvolle artiesten – in het verleden onder andere Kensington, Dotan, Rondé en HAEVN - door het hele land. De start vindt traditiegetrouw plaats in ‘thuisstad’ Nijmegen, en reist daarna door langs 40 andere steden, waaronder Assen om  te eindigen met een groot eindfeest in Amsterdam.
Het afgelopen jaar was de Popronde een groot succes in het centrum van Assen met 30 locaties, 45 acts en maar liefst 56 concerten op één avond. Toch zal Popronde Assen dit jaar een maatje kleiner worden, want tijdens de evaluatie bleek dat het programma te groot was voor het korte tijdsbestek waarin het festival plaatsvond. Hierdoor had het publiek te weinig tijd om al hun favoriete Popronde-acts te zien en dat was teleurstellend. 
Dit jaar vindt Popronde Assen plaats op g 19 oktober, de donderdag voor de herfstvakantie. Aanmeldin open tot 1 maart.

De inschrijvingen mensen die op artistiek inhoudelijk niveau werkzaam zijn in de Nederlandse muzieksector, zoals programmeurs, boekers, dj’s, journalisten en muzieksamenstellers. De selectie voor Popronde 2017 wordt op 1 mei bekendgemaakt.
=============================================

Meer Meer informatie: www.popronde.nl.

 

 

 

 

Laatste nieuws