vrijdag 20 april

AsserJournaal
Uitg. Press Support

Red. Jan en Leni Hof

Tel: (0592) 37 10 17
info@asserjournaal.nl

AsserJournaal
Weather state: zwaar bewolktzwaar bewolkt
WZW
26 km/h
max: 21°C
min: 15°C
Kort nieuws
Politiek - Algemeen 16 januari 2017

Stadspartij PLOP deelt 'Asser Bedankje' uit aan verdien-stelijke Assenaren Rengers en Erkelens

ASSEN - In de ledenvergadering van Stadspartij PLOP werd besloten om Assenaren, die zich op een bijzondere, positieve manier hebben onderscheiden, in het zonnetje te zetten met het 'Asser Bedankje' . Dat is een grote taart! De eerste Assenaardie die deze  mocht ontvangen was PvdA raadslid Luc Rengers, de man die zich voor meer dan 100% heeft ingezet voor de broers Isaacs.
Zaterdag 14 januari werd de taart overhandigd aan Bert Erkelens, de eigenaar van Plein 10, die zijn nek heeft uitgestoken, en  het gewaagd heeft ondanks de vaak negatieve geluiden over de Asser binnenstad en het  nog niet zo geweldige economische klimaat, Plein 10 op een uitstekende manier uit te breiden.
maar ook een ondernemer die van de nood een deugd maakte en tijdens de verbouwing gebruik maakte van het Koopmansplein en zijn klanten ontving in een prachtige tent!
Reden genoeg voor Stadspartij PLOP om hem dit 'Asser bedankje' toe te kennen.
Het aanbieden van de prijs mondde  uit in een werkbezoek. De enthousiaste eigenaar vertelde over de verbouwing, de rol die het personeel daarin vervulde  en vervolgens kreeg de fractie van PLOP een rondleiding door het bedrijf. 

 

 

Laatste nieuws