donderdag 27 juni

AsserJournaal
Uitg. Press Support

Red. Jan en Leni Hof

Tel: (0592) 37 10 17
info@asserjournaal.nl

AsserJournaal
Weather state: zwaar bewolktzwaar bewolkt
WZW
26 km/h
max: 21°C
min: 15°C
Kort nieuws
Sport 23 mei 2012
Tweedaags controlebezoek aan Assen
Officials Europese Volleybal-bond zien EK toernooi Beachvolleybal met veel  vertrouwen tegemoet
Beachvolley op het KoopmanspleinASSEN – Bestuursleden van de Europese Volley-balbond (CEV) hebben maandag en dinsdag een inspectiebezoek gebracht aan Assen. Dit in verband met het Europees Kampi-oenschap Beach Volley-ball onder de 23 jaar dat hier van 18 tot en met 21 juli wordt gehouden.
De vertegenwoordigers van de CEV toonden zich aan het eind van hun excursie  zeer tevreden over wat er tot nu toe aan voorbereidin-gen is gedaan.
De afgevaardigden Jan Hronek, jury president en Technical Supervisor Tosho Stoyanov werden ontvan-gen door de gemeente en de  Nederlandse Volleybalbond. Zij brachten een bezoek aan beide speellocaties, Koopmansplein en het Stadsbroek. Tevens hebben zij alle faciliteiten voor spelers, officials en CEV afgevaardigden, waarBeachvolleybal op Koopmanspleinonder De Bonte Wever en het warenhuis Vanderveen, kun-nen bezichtigen.
De delegatie gaf na de -en de informatie die hen heeft be-reikt aan zeer tevreden te zijn over de stand van zaken. Zij gaven te kennen veel vertro-uwen te hebben in de -en het verloop van het toernooi.
 
Laatste nieuws